achtergrond 1

Open Hart sessies

Open hartEr is nog zoveel meer te ontdekken over misschien wel het belangrijkste in het leven: ons zelf. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer ontspannen en vrijer je je gaat voelen. Durf jij de uitdaging aan om jezelf nog beter te leren kennen? Om meer vanuit je kracht je leven te leven? Om de verbinding met je partner of anderen te verdiepen? 

Als je op deze vragen ja kunt zeggen, dan zijn de Open Hart sessies mogelijk ook inspirerend voor jou. In deze sessies met gelijkgestemden maak je je eigen innerlijk reis. Per bijeenkomst behandelen we een thema, mediteren we, doen we oefeningen en is er ruimte voor persoonlijke vragen in de plenaire setting.

Benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers? Lees dan hier verder.

Wil je dit eens meemaken? Dan ben je van harte welkom. Laat je het me weten als je interesse hebt? Stuur dan svp een mail naar info@praktijkdynamo.nl . Bij voldoende aanmeldingen zal ik een dag inplannen. Ook als je met bekenden zo'n sessie wil, dan doe ik dat graag. Dus als je minimaal 4 personen vindt die dit interessant vinden, neem dan contact met me op. We kijken dan naar een geschikte datum. 
Voel je vrij om deze uitnodiging ook door te sturen naar andere gelijkgestemden.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! 

Willeke van Barneveld