achtergrond 1

Open Hart sessies

Open hartEr is nog zoveel meer te ontdekken over misschien wel het belangrijkste in het leven: ons zelf. Hoe beter je jezelf kent, hoe meer ontspannen en vrijer je je gaat voelen. Durf jij de uitdaging aan om jezelf nog beter te leren kennen? Om meer vanuit je kracht je leven te leven? Om de verbinding met je partner of anderen te verdiepen? 

Als je op deze vragen ja kunt zeggen, dan zijn de Open Hart sessies mogelijk ook inspirerend voor jou. In deze sessies met gelijkgestemden maak je je eigen innerlijk reis. Met een groep van ongeveer 4 tot 10 personen behandelen we per bijeenkomst een thema, mediteren we met elkaar, doen we oefeningen en is er ruimte voor persoonlijke vragen in de plenaire setting.

Benieuwd naar de ervaringen van eerdere deelnemers? Lees dan hier verder.

Wil je dit eens meemaken? Dan ben je van harte welkom. De bijeenkomsten zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Stuur een mail naar info@praktijkdynamo.nl
Voel je vrij om deze uitnodiging ook door te sturen naar andere gelijkgestemden.

Thema 26 mei 2018 in Den Bosch: Vanuit verbinding naar persoonlijk leiderschap

Tijden: 10.30-16.00 uur. Voor een gezonde lunch wordt gezorgd. 

Investering: kom je voor de eerste keer dan betaal je het introductietarief van € 65,- per dag. Daarna is je investering € 107,- per keer.

Mocht je wel mee willen doen, maar je kunt beide data niet, stuur dan een bericht naar info@praktijkdynamo.nl Je ontvangt dan een uitnodiging voor de vervolgsessies.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! 

Willeke van Barneveld